Kundereferencer


Testimonials

Thank you again for your work over the last couple of days... the match images are looking great! - Hope to work with you again.
Duncan McMath, Executive Producer, Zoom Sport International
Dear Hans,
We are absolutely delighted with the results & your professionalism. I'm so glad it all went so well (...) our Seniors are very happy too.

Nadia Beginin, BBC, London
Hi Hans,
Thanks for everything, if we have any more filming in Denmark we will definitely be in touch.

Ellen Parkinson, Senior Video Producer, PB, UK
Dear Hans,
My client was very happy to work with you and they did really appreciate your work. I will definitely contact you when I need a local camera crew in Copenhagen again.

Aki Katakura Jørgensen, Copenhagen Blue
Hej Hans,
Tak for sidst. De film vi lavede sammen, er blevet meget værdsat og fungerer meget fint i vores undervisning. Vi planlæger derfor på afdelingen at få produceret flere film til vores kursusvirksomhed.

Klas Abelson, Ass. professor PhD, Københavns Universitet
Hans Frimodt har haft en meget professionel tilgang og hans dygtige faglighed har givet os et resultat, som vi er meget begejstrede for.
-1000 tak for godt samarbejde!

Line Barklund, Projektleder, Lyngby Stadsbibliotek
Frimedia.dk har udvist en professionel, fleksibel og lydhør service, og vi er meget tilfredse med produktet.
Anne Olesen, Dansk Magisterforening.
Kære Hans
... Det er flot førsteklasses arbejde, Hans. Hvis jeg m? rose dig, uden at det er for meget, så vil jeg blot sige at det er en fornøjelse at se materialet igennem.

Jens Nauntofte, nauntofte.com.
Hej Hans,
Jeg sidder her og ser bånd igennem fra pressemødet og må lige tage hatten af. Det er professionelt arbejde du har lavet! (...) Godt gået og en fornøjelse at arbejde med....

Jacob Vinde Larsen, Journalist DR Nyheder.
Kære Hans Frimodt
Sjældent har jeg set en så flot og spændende redigering af billede og lyd som i din udsendelse i aftes. Glidende, forståeligt, effektfuldt (...)
- Tak for en fin oplevelse.

Mogens Vemmer, Programchef, DR.