Erhvervsvideo

Også kaldet Corporate video. Mulighederne er utallige når det gælder brugen af video i virksomheden. Foruden præsentationer af processer og produkter kan videoproduktionen anvendes til kommunikationstræning af medarbejdere, interne kampagner, rekruttering, testimonials og mange andre ting.

Produktfilm

En videofilm der nøje og detaljeret beskriver udseende og funktioner på et produkt, tilføjer en helt ny dimension til måden at fremvise enhver vare på. Man kan komme helt tæt på. Store eller små genstande. Fra maskiner til modetøj. Et vigtigt element i salg og marketing. Vi laver også still-foto til web shops.

Firmaprofil

Præsentér din virksomhed og dine produkter med levende billeder og lyd. Interviews og statements med firmaets nøglemedarbejdere sender et troværdigt signal til Jeres kunder. En videoproduktion er et effektivt værktøj til PR og branding af firmaet. Få video på Jeres egen hjemmeside og på YouTube.

Reklamespots

En videoreklame i din butik, på web-shoppen eller på TV/biograf er med til at tiltrække kunder, skabe salg og give din forretning opmærksomhed. Film og video er idag en uundværlig del af enhver sund forretning.

Interview / Videotale

Interview eller en videotale har for længst markeret sig som en effektiv og troværdig kommunikationsform. Bring dit budskab ud. Luft meninger og visioner. Vi kan optage interview med et eller flere kameraer.

Undervisning -og Instruktionsvideo

Instruktion i brugen af f.eks. komplicerede tekniske anlæg og processer eller instruktion af personer i praktiske dicipliner. Formidling af viden, metoder og instruktioner bliver særdeles levende og forståelig med en videoløsning .

Reportage og Events

Filmmediet er det mest ideelle til reportager fra begivenheder af enhver slags. Det kan være sport, firmaevents, konferencer, taler. Mulighederne er mange.

Informationsvideo

En videoproduktion med en journalistisk profil, til saglig formidling, oplysning og analyse. Hos frimedia.dk har vi stor erfaring i vidensformidling af en hver art, til mange forskellige målgrupper.

Dokumentation

Mange virksomheder og institutioner får dokumenteret forskellige interne begivenheder med en videoproduktion. F.eks. projekter, konferencer, events. Det kan også være f.eks. nybyggeri eller indvielser.

Dokumentarfilm

Det virkelige liv skal vises i levende billeder og lyd. frimedia.dk har stor erfaring i produktion og redigering af materiale f.eks. til TV-dokumentarprogrammer. Reportage, interviews, genrebilleder m.v.

Presse og News

Levende pressebilleder såkaldt VNR (video news releases) er en effekktiv måde at få brandet sin virksomhed på i medierne. Både når der sker noget nyt, men også 'Stock shots' af virksomheden kan gives videre til f.eks. TV-stationer.

Turisme og Rejse

En oplagt mulighed for eksempelvis rejsebureauer, at bringe kunderne i den rette stemning. En videofilm er noget der virker, både inden -og udenlands.

Professionelle HD-optagelser

Vi optager i HD med professionelle kameraer. Det sikrer knivskarpe billeder. Vi har standard lyd- og lysudstyr til de fleste opgaver.
Vi kan lave optagelser med 'kran' og 'Dolly', til flotte, jævne kamerabevægelser.
'Green screen' optagelser til Chroma-key effekter.

Videoredigering

Uddannet klipper med mange års erfaring i tilrettelæggelse samt billed og lyd-redigering.
frimedia.dk råder over professionelle redigeringsfaciliteter.
Udover vores egne produktioner kan vi udføre redigeringsopgaver til andre selvstændige produktionsselskaber eller TV-stationer.

Overspilning / Digitalisering

Materiale som ligger på ældre båndkasetter f.eks. Betacam, DVCAM eller DVCpro, kan overspilles og konverteres til digitale fil-formater. Vi leverer i alle filformater til web, DVD eller Broadcast-TV.


Hvad koster det ?

Det er et af de første spørgsmål der melder sig, når man skal have produceret en professionel videofilm. frimedia.dk tilbyder høj professionel ekspertise, også på fornuftige budgetter.
En videofilm er et unikt og individuelt tilpasset produkt. En lang række faktorer smitter af på tidsforbruget - og dermed på prisen. Vi har en åben og gennemsigtig prispolitik. Kunden kan selv vælge fra eller til, og sammen finder vi en løsning, der matcher den økonomiske ramme.

Se vores forskellige pris eksempler:

Kommer snart