BtB videoproduktion til virksomheder

Erhvervsvideo / Corporate Video

Videofilm til virksomheden...

Også kaldet Corporate video eller firmavideo, dækker over et bredt spektrum af forskellige genrer. Der er utrolig mange muligheder med videoproduktion til virksomheden; Præsenter din virksomhed og produkter med en flot profilfilm. Få lavet en video med High Lights fra Jeres konference eller virksomhedens messestand. Interviews og statements med firmaets nøglemedarbejdere sender et troværdigt signal til Jeres kunder. En videoproduktion er et effektivt værktøj til PR og branding. Få video på Jeres egen hjemmeside og på YouTube.

Messefilm

En reportage fra Jeres stand på en messe, er en effektiv og billig måde at komme ud til endnu flere kunder. Vi laver billeder af Jeres produkter, krydret med interviews eller testimonials. Omvendt kan vi også filme Jeres besøg f.eks. på en leverandør messe. Perfekt video til Sociale medier.

Firma Videoproduktion, eksempler

Corporate video om diagnosticering

Corporate infofilm

En video der forklarer nye diagnosticerings-metoder inden for behandling af visse Cancerformer.

Profilfilm produktion til busselskab

Videopræsentation af virksomhed

Præsentationsvideo til turistbus-selskab. En kort video på ca. 1 minut. som er velegnet til Hjemmesiden og YouTube eller Facebook.

Produktvideo produktion til Louis Poulsen

Produkt / Produktions proces

Videofilm der viser produktionsprocessen af Poul Henningsens berømte lampe: Koglen. Optagelserne er foregået på Louis Poulsens lampefabrik i Danmark.

Go to top of page