Videoproduktion

Showcase

Vi leverer nøglefærdige videofilm på rigtig fornuftige budgetter. Vi styrer produktionen sikkert, hele vejen igennem forløbet. Fra de første idéudkast frem til den færdige film. En Færdig videoproduktion er et individuelt tilpasset produkt. Ikke to videoer er ens. Her på siden kan du se et lille udpluk af nogle af de forskellige genrer videofilm, som frimedia.dk har produceret. >> Se også pris-eksempler HER

Videoproduktioner fra frimedia.dk

Produktfilm produktion

Produkt / Produktions proces

Videoproduktion til lampefabrikken Louis Poulsen, der viser tilblivelsen af den berømte PH lampe 'Koglen'.

Dokumentarfilm produktion

Dokumentarfilm

frimedia.dk har tilrettelagt, skrevet manuskript og klippet filmen, der følger skipper Kristian Lund på hans skonnert Aron. Vi kommer bl.a. med på sejladsen Fyn Rundt.

Kampagnevideo produktion

Kampagne / Info film

Tryg Fonden har støttet projektet 'Pensionister i Skolen'. Filmen kommer med eksempler på hvordan aktive seniorer kan bidrage med en frivillig, hjælpende hånd til skoleelever.

TV-dokumentar program produktion

TV-program

'El Danés' TV Portræt af den danske musikforsker Max Pedersen, som i 1970'erne udvandrede til Mexico for at kortlægge den lokale musik. Vist på DR og DK4

Produktion af Præsentationsvideo

Præsentation

Præsentationsvideo om Lyngby Taarbæk Kommune. Videoen viser nogle af de mange seværdigheder og faciliteter, som kommunen byder på.

Reklamefilm produktion til webside

Web Reklame video

Reklame spot til webside eller YouTube, for mindre virksomhed der udfører rustbehandling, bilsyn mm..

Go to top of page