Videoproduktion

Om frimedia.dk

frimedia.dk er en virksomhed baseret på netværk. Alle samarbejdspartnere er folk, med baggrund i professionel formidling og 'visual story telling': Fotografer, journalister, kommunikationsrådgivere, webudviklere. Fleksibilitet og konkurrencedygtige priser er nøgleord, når det rigtige team skal sættes til en given opgave. frimedia.dk producerer både til TV samt private og offentlige virksomheder. Vi har en lang række værdifulde kompetencer, som gør frimedia.dk til et trygt og sikkert valg, når du skal bruge levende billeder i din kommunikation. Fra projektstyring og tilrettelæggelse til fotografering og redigering. >> Læs mere om Videoproduktion

tv og videofotograf, HD video optagelse

HD Video

Vi optager i HD med professionelle kameraer. Det sikrer knivskarpe billeder. Vi har standard lyd- og lysudstyr til de fleste opgaver. Vi kan lave optagelser med 'kran' og 'Dolly', til flotte, jævne kamerabevægelser. 'Green screen' optagelser til Chroma-key effekter.ntes

Video optagelse med drone

Droneoptagelser

Luftoptagelser tilføjer videofilmen en helt ny dimmension. Vores certificerede droneoperatør sikrer imponerende videooptagelser fra luften.

Filmoptagelse med drone

Lydoptagelse til videoproduktion

Lyd mix

Perfekt lyd er en særdeles vigtig del af en professionel videoproduktion. Vi er eksperter i det rigtige mikrofonvalg, som sikrer korrekte lydoptagelser på location.
Og i redigeringsfasen: lydmix, dubbing, passende underlægningsmusik og speak.

Professionel redigering af video

Professionel Videoredigering

Uddannet klipper med mange års erfaring i tilrettelæggelse samt billed og lyd-redigering. frimedia.dk råder over professionelle redigeringsfaciliteter også til grafiske elementer og effekter. Udover vores egne produktioner kan vi udføre redigeringsopgaver til andre selvstændige produktionsselskaber eller TV-stationer.

Snap shots

Hans Frimodt er ejer og hovedkraft bag frimedia.dk. Han er en erfaren person, indenfor den professionlle TV-og videobranche.
Bl.a. ansat en lang årrække i DR.

Videoproduktion til hele verden

frimedia.dk på optagelse i København med kunder fra Japan.

produktfilm fra industrivirksomhed

Korrekt påklædning til videooptagelser i fødevareindustrien.

Green screen optagelse

I vores lille studie kan vi lave optagelser til interviews og personlige præsentationer, f.eks. med Green Screen.

Optagelse af videointerview

Fotografen filmer filminstruktøren. Optagelse til USA, i Lars Von Triers arbejdskontor.

Video redigering, uddannet klipper

Klar til Post production i redigeringsrummet.

Go to top of page