Videoproduktion

Freelance Videofotograf

Foruden nøglefærdige videoproduktioner, fungerer frimedia.dk også som underleverandør af TV og video-materiale og freelance ydelser til andre produktionsselskaber og TV-stationer. Vi håndterer gerne opgaver over hele danmark eller i udlandet. Vi får jævnligt opgaver fra udenlandske TV-stationer og produktionsselskaber, f.eks. til interviews, materiale til dokumentarprogrammer og informationsfilm m.v. Vi har det nødvendige udstyr: Kameraer, Drone, Lyd og lys.

Freelance videofotograf

TV -og video fotografer

Vi løser opgaver med 1, 2 eller flere kameraer. Vi filmer normalt i HD, men kan også levere 4K optagelser. Luftoptagelser med drone er også med i porteføljen. Vi er uddannede TV og video fotografer, alle med en fortid i professionel broadcast produktion. F.eks. DR

Freelance lydmand

Lyd optagelse

Lyden skal være 100% i orden på enhver optagelse. Det har vi styr på. Vi har et udvalg af mikrofoner til ethvert formål: Trådløse Clips-mikrofoner, retningsbestemte 'shotguns' og dynamiske mics f.eks. til interviews i støjfyldte omgivelser.

Freelance Klipper

Video Redigering

Uddannet klipper med mange års TV erfaring. Vi bruger Adobe Premiere til vores egne opgaver, men klipper også gerne på Avid Media Composer eller Final Cut. Naturligvis laver vi også lyd-mix og color grading i forbindelse med video redigering.

Overspilning af arkivmateriale

Har du ældre videomateriale liggende på båndkassetter, f.eks. BetaCam, DVC-Pro, DVCAM, eller DV. Så kan vi give optagelserne nyt liv ved at digitalisere indholdet og levere det som videofiler

Go to top of page