Videoproduktion

TV Medietræning kursus

Kursus i TV Medietræning og interview

At stå foran kameraet

Det kræver mod og rutine at stå foran kameraet og blive interviewet til TV. Seeren lægger mærke til alle detaljer i billedet: Interviewpersonens kropssprog, stemmeføring og mange andre faktorer der påvirker hvordan budskabet bliver opfattet. Vi skræddersyr TV-medietræningskurser til erhvervs -og organisationsledere og andre personer der måtte blive interviewet til TV. Med realistiske interviewøvelser og cases bliver du klædt på til, med myndighed og sikkerhed, at fremtræde på skærmen.

For mere information om TV Medietrænings-kurser:

Alt om TV-medietræning

TV Medietræning

Lær at håndtere pressen

På vores kurser får du et indgående kendsksb til de fælder man kan falde i, når man har med pressen at gøre. Lær at håndtere møgsager og shitstorms i en interviewsituation. Og at svare på kritiske spørgsmål fra journalisten og stadig bevare roen og overblikket.

interview træning

Evaluering

Alle de autentiske interviewøvelser bliver nøje analyseret og evalueret. Du får udleveret dine egne video klip efter kurset. Vi arrangerer kurser med op til 6 deltagere ad gangen.

Kursus i TV Medietræning

Charlotte Lindholm

Tilrettelægger og leder TV-medietræningen. Charlotte Lindholm er uddannet journalist og en af Danmarks skarpeste TV interviewere. Hun har en fortid som vært på DR's Deadline og Pengemagasin og har derudover haft flere poster inden for erhvervslivet.

Go to top of page