Videoproduktion

Videoproduktion step by step

En færdig videoproduktion er slutresultatet i en process hvor i der indgår mange elementer. For at opnå det optimale produkt, skal alle disse funktioner udføres gnidningsløst og med høj disciplin, f.eks. for at undgå spildtid. Det er med til at sikre, at de givne budgetter bliver holdt. Vores team har alle en baggrund i Broadcast TV, hvor hurtighed, sikkerhed og skarpe deadlines er nøgleord.

Vi udfører storyboard og manuskript

Planlægning og strukturering

En god planlægning er lige så vigtig som alle de andre led i en videoproduktion. Vi aftaler på forhånd med kunden om hvad der skal indgå i videoen. En anden detalje er selvfølgelig hvilken målgruppe den færdige videoproduktion skal henvende sig til. Derefter udfærdiger vi manuskript og storyboard klar til godkendelse.

 Professionel Video optagelse

Videooptagelse

Når planlægning og alle aftaler er på plads, er det tid til at rykke ud til optagelserne. Vi sammensætter det nødvendige udstyr til opgaven: Kameraer, lydudstyr og lamper til Lyssætning og mange andre hjælpemidler der er med til at skabe de perfekte billeder til din videoproduktion.

Professionel Video redigering

Videoredigering

Når alle optagelser er 'i kassen' skal video materialet uploades fra kameraet til vores redigeringssystem. Derefter kan selve redigeringen påbegyndes. Vi strukturerer indholdet i henhold til de indgåede aftaler og inden længe kan vi fremvise et 'raw cut'. Når programmet er godkendt af kunden, evt. med et par smårettelser, kan filmen færdiggøres.

Lydoptagelse og redigering

Lyd-mix, speak og musik

Lyden er en ingrediens i den færdige videoproduktion der sætter 'prikken over I 'et'. Et grundigt lydmix, den rette speakerstemme og underlægningsmusik, gør videoproduktionen til et helstøbt værk. Vi har en lang erfaring i indspilning af speak, dubbing og øvrig lydbeabejdning frem til et perfekt resultat.

 Color grading

Færdiggørelse og export

Inden at vi afleverer den færdige film til kunden, skal der lige foretages de sidste finpudsninger: f.eks colorgrading. Alle klip skal være ensartede i farvebalancen samt lys og kontrastforhold. Til slut bliver videoen exporteret til det videoformat som kunden ønsker. Derefter kan filmen afleveres f.eks. via FTP upload.

Go to top of page